HOWL

HOWL

Howl is een talkshow, dance performance en concert in één.
Howl is een talkshow, een dansvoorstelling en concert in één. Het project is een samenwerking tussen choreograaf Amos Ben-Tal / OFFprojects en de met prijzen bekroonde popmuzikant en dichter Spinvis. Met interviews, special-guests en vooral veel beweging, muziek en poëzie gaan zij op een zoektocht naar de veelzijdigheid van identiteit en de verschillende realiteiten die iedereen voor zichzelf creëert.

Première: 27 januari 2017, CaDance, Den Haag. 

Credits | Choreografie: Amos Ben-Tal Live muziek: Spinvis met Saartje van Camp Dans: Aurélie Cayla, Milena Twiehaus, Yvan Dubreuil, Genevieve Osborne, Amos Ben-Tal Artistiek advies: Yvan Dubreuil Techniek: Xavier van Wersch

Productie: OFFprojects, Korzo Productions. Met ondersteuning van: Festival de Nederlandse Dansdagen, Dioraphte prijs 2016 Mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Den Haag, Fonds Podiumkunsten, Fonds 21, VSB Fonds en Gravin van Bylandt Stichting.

Goed om te weten: Voor elke voorstelling van Howl wordt een speciale, lokale gastspreker uigenodigd. Op aanvraag kan de productie gepresenteerd worden op verschillende locaties zoals bibliotheken, clubs etc.


HOWL – foto’s: Jochem Jurgens

Video-impressie programmeurs