MIGHT

MIGHT

Een meeslepende, avondvullende dansperformance.
Met het publiek reizen we over het podium door een labyrint van muren en schermen. Soms scheiden de barrieres ons, soms brengen ze ons samen. Gaandeweg ontmoeten we elk andere dansers in verschillende situaties. Met hen ga je verschillende relaties aan aangezien de ruimte en wijzelf, samen evolueren. Het feit dat niemand de gehele performance kan zien, brengt een spanning met zich mee en zorgt ervoor dat het “onzichtbare” een centrale speler is in het stuk. Might is een zinderende, sensuele trip dat ons diepgaande vragen stelt over individualiteit, intimiteit en het aanwezig zijn in het moment.

Première: 13 februari 2015, CaDance Festival, Den Haag.

Credits | concept OFFprojects | choreografie, muziek Amos Ben-Tal | artistiek advies Yvan Dubreuil | dans Amos Ben-Tal, Aurélie Cayla, Lana Čoporda, Yvan Dubreuil, Genevieve Osborne, Connor Schumacher, Milena Twiehaus | Might is een productie van OFFprojects, Korzo producties en Nederlands Dans Theater en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag.

Goed om te weten: Deze voorstelling is geschikt voor theaters met een langwerpige tribune, grote podia met dicht toneelgordijn of grote open ruimtes als galleries/musea/hangars. Op verzoek kan deze voorstelling aangepast worden voor speciale locaties van verschillende oppervlaktes.

MIGHT. Foto’s Niels Watermulder