Locatie/installatie werk

Een overzicht van ons locatie- en installatiewerk.

MIGHT – locatie versie
Voor de Museum Nacht 2013 in Den Haag, maakte OFFprojects een korte locatie versie van de performance Might. De korte performance werd gepresenteerd in de kelder van het oude stadhuis. Het publiek werd, in kleine groepjes, door verschillende kamers en gangen van het mysterieuze 500 jaar oude gebouw geleid. Onderweg vonden ontmoetingen plaats en ontstonden choreografische situaties en structuren. Het stuk werd gemaakt met steun van de club en modewinkel HOOP en sponsoring van de “crowd”.

Take 1/ OFF
Video, muziek en tekst installatie.

Een walk-in video installatie oorspronkelijk gemaakt voor CaDance Festival 2013. Een aaneenschakeling van poetische beelden die getoond werden op drie afzonderlijke schermen doet ons de lineariteit van tijd en herinnering bevragen. Take 1 / OFF was verder te zien in aanvullende versies ter ondersteuning van Amos Ben-Tal’s muziekconcerten tijdens events als Motus (NDT in Club Trouw, Amsterdam) en State-X New Forms festival in Den Haag.

Video door: Milena Twiehaus. Tekst en muziek door: Amos Ben-Tal

OFF The Wall

Een video- en textiel installatie
Speciaal voor het Holland Dance Festival ontwikkelde OFF Projects de dansinstallatie OFF the Wall. De installatie verbond drie van de festivallocaties met elkaar: Lucent Danstheater, Theater aan het Spui en Korzo theater. In in elkaar overvloeiende beelden was een korte choreografie te zien, telkens vanuit een ander perspectief. Op deze manier ontstond een driedimensionale danservaring.