PREMIERE NIEUW WERK – 30

Op 16 November presenteren wij ons nieuwe werk 30 als deel van het Korzo/NDT programma Here We Live And Now.

30 is een choreografie voor vijf dansers en is het tweede gedeelte van ons grotere project 60. We onderzoeken voor dit project het menselijke concept van het bijhouden van de tijd en de dualiteiten die daardoor in ons leven ontstaan (zie trailer here). Zoals de titel al suggereert, is 30 een half uur lang en zal in in het programme te zien zijn naast nieuwe stukken van Antonin Rioche, Antonin Comestaz en een installatie van Greta Desirée Facchinato. Ga naar onze agenda voor alle informatie en de link om kaarten te kopen.

We werken af en aan aan 30 sinds augustus en zijn blij het eindelijk met jullie te kunnen delen. In deze periode hebben we ook een aantal fantastische mensen aan ons team toegevoegd: dansers/collaborators Luca Cacitti en Christopher Tandy en zakelijk leider Naomi Russell.

Het eerste gedeelte van het project 60, een trio genaamd Triumvirate hebben al in april gepresenteerd als gedeelte van ons programma Just Once. De avondvullende versie zal in Julidans festival in Amsterdam in juli 2019 in premiere gaan.

30 is een coproductie van OFFprojects, Korzo Producties en NDT, met steun van ICK Amsterdam en Choreographic Center Heidelberg.

Vier sterren **** van De Volkskrant: