Terugblik Zeeland Nazomerfestival

Van 29 t/m 31 augustus stonden we met Howl op het Zeeland Nazomerfestival in Middelburg. We speelden het stuk in het gebouw van Waterschap Scheldestromen. De gigantische ramen gaven ons een prachtige achtegrond met een directe kijk op het kanaal en de stad. We bedanken iedereen voor drie fantastische ontmoetingen. Speciale dank naar iedereen die zijn ervaringen met ons deelden na de performance en online!

“Nog helemaal sprakeloos van de voorstelling Howl op het Zeeland Nazomerfestival. We kwamen op plaatsen terecht op de dansvloer in plaats van de tribune. En wat was dat gaaf. We zagen niet alleen die prachtige dansers van heel dichtbij maar voelden zelfs de lucht verplaatsen als ze rakelings langskwamen. En dan die prachtige muziek van Spinvis erbij… De rest zal ik niet verklappen. Gaat erheen als je de kans hebt!” Publieksreactie over Howl op Zeeland Nazomerfestival

In oktober-december vervolgen wij onze tour langs de Nederlandse theaters. Zorg ervoor dat je op tijd je kaartje bemachtigd! Bekijk hier de tourdata.